Szóbanforgás ritmusokkal – zenés védőnői tanácsadás 0-3 éves korig

Időpontok:
Március 21. 16.00-18.00 Változás Stúdió

Csoportos foglalkozás

időtartama: kb 2 óra

Érezted már, hogy a zene összehoz, tanít, gyógyít, bátorságot ad, közösséget teremt? Ha igen, akkor jó helyen jársz, hogy együtt megteremtsük, ha még nem, akkor is jó helyen jársz, hogy megtapasztald.

A zenének ereje van…Bóbitákat perdít táncra, szelet fúj a Duna felől, hallatán csigabigák bújnak ki házukból, nyuszi fűben ülve, kiskacsa fürdés közben hallgatja. Ott van a csipegető ujjacskákban a „csip-csip csóka” alatt, cirógató ujjakban a „kerekecskegombocskában” és amikor paripán vágtázunk: „hóc hóc katona”!

A zenének fejlesztő ereje van gyermekeink idegrendszerére. S a dallam? Gyermeked számára a Te hangod a legszebb a világon. Gyakoroljuk együtt gyermekkorunk dalocskáit.

De miért is „Szóbanforgás” ritmusokkal?

A kb. 2 órás foglalkozás keretén belül mindig lesz egy témánk, amiről beszélgetünk, megosztjuk a tapasztalatokat. Pl.: bőrápolás, csecsemőkor kérdései, testvér féltékenység, játszótéri konfliktusok…stb. Mindeközben pedig dalolunk, gitárral kísérve, csörgődobbal, csengettyűkkel, síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

Ha felkeltettük az érdeklődésed a foglalkozás iránt és szeretnél gyermekeddel egy nagyon kellemes és persze hasznos időtöltést, akkor gyere el hozzánk!

A foglalkozás ára:  4000 Ft

Várunk szeretettel!

Jelentkezés a tanfolyamra